Home > Over BE-Cold > Promotiemateriaal
NL |FR |ENAfdrukken

Promotiemateriaal

Promotie voor de leden van BVBVK

Om de zichtbaarheid van BVBVK en van haar leden op het internet te verhogen, is het belangrijk dat de naam BVBVK op zoveel mogelijk websites voorkomt.

Daarom werd  aan 2Mpact gevraagd een banner te maken die de leden op hun website kunnen plaatsen. Het logo kunt u ook op uw briefpapier vermelden. 

Ook de vorm waaronder thans de leden op de website voorkomen zal worden aangepast. D.w.z. : niet met een lidnummer, maar met de naam van hun firma. De activiteiten die ze uitvoeren zullen ook “zoekbaar” en “klikbaar” worden. Je kan dan bv. op het type bedrijf klikken om vervolgens alle bedrijven te krijgen met dit type (quicklink op de zoek-functionaliteit).

Het gevolg van deze operatie is dat de BVBVK leden ook gemakkelijker zullen terug te vinden zijn op internet.

Mogen wij u verzoeken de banner op uw website te plaatsen? De banner is beschikbaar in 3 talen.

 

 

 

Banner - 120x60

Wenst u deze BVBVK banner op uw website te plaatsen?
Kopieer de onderstaande HTML code en plaats ze op juiste plaats in uw website.

BVBVK

Lid van BVBVK Beroepsvereniging der Belgische vries- en koelnijverheid

<div style="width: 120px; background-color: rgb(254, 252, 255); border: 1px solid rgb(162, 161, 222); text-align: center;"><a href="http://www.bvbvk.be" target="_blank"> <img width="120" border="0" src="http://www.bvbvk.be/uploads/banners/bvbvk_120x60.jpg" style="margin: 0px;" alt="BVBVK" /> </a>
<div style="font-size: 11px; font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; padding: 1px 3px 3px;"><a href="http://www.bvbvk.be" target="_blank" style="color: rgb(56, 55, 141); text-decoration: none;"> <b>Lid van BVBVK,</b> <span style="font-size: 10px;">Beroepsvereniging der Belgische vries- en koelnijverheid</span> </a></div>
</div>