Home > Lid worden? > Voordelen
NL |FR |ENAfdrukken

Voordelen

BVBVK ledenvergaderingen

Bijna maandelijks is er wat te doen. BVBVK organiseert een zestal ledenvergaderingen per jaar. Deze zijn in de regel gratis. Achteraf of tussendoor is er gelegenheid om met collega’s of sprekers en bestuursleden te overleggen. Hierdoor is BVBVK een werkelijk levendige beroepsorganisatie  waar u niet-confidentiële en praktische informatie kan opsteken.

BVBVK nieuwsmails

BVBVK -leden krijgen gratis Nieuwsmails en dit in functie van de actualiteit. De nieuwsmails zijn het bindmiddel voor de vereniging naar haar leden toe. Hij bevat naast de agenda van wat er op komst is een hele reeks nieuws uit de sector, de andere verenigingen in Europa en in de wereld en besprekingen van vakliteratuur. Dit alles in korte en praktische mededelingen.

Basisopleidingen

De basisopleidingen worden ontwikkeld en aangepast volgens de behoefte en de vraag vanuit de leden. Permanente herbronning is het motto. Deze cursussen richten zich tot alle functies in de sector, alsook tot kaders. De cursussen zijn indien nodig modulair opgebouwd. De prijs verschilt volgens de duur.

BVBVK website

Onze website http://www.bvbvk.be is actief sinds …. en kent een groeiend aantal bezoekers. Aan de site is een “Members-only-site” gekoppeld. Hier vindt u een forum waar u vragen en/of bedenkingen kan posten of antwoorden op vragen van collega's. Verder is er een pagina met interessante links en een download pagina voor de elektronische nieuwsmails en presentaties van sprekers op ledenvergaderingen.

Seminaries, conferenties en workshops

BVBVK houdt de actualiteit nauwkeurig in de gaten en organiseert als het past hierover conferenties en seminaries. Deze zijn state-of-the-art en brengen experten en praktijkgetuigenissen op het podium. Leden hebben minstens 10 à 20 % korting op deze evenementen. Soms zoekt BVBVK allianties voor de uitbouw van internationale evenementen. Ook hier hebben de leden korting.

Ons aanbod vakliteratuur

BVBVK helpt leden aan recente nieuwe publicaties die via de centrale administratie besteld kunnen worden. Goede vakliteratuur is in de doorsnee boekhandel erg moeilijk te verkrijgen. Ook hier is een behoorlijke korting op de prijs voorzien voor leden.


Verder kan men zich mits gunsttarief abonneren op diverse tijdschriften en magazines. We citeren o.a.


•    Inkoop & Logistiek
•    Technisch Management
•    Facility Management
•    Transport en logistiek
•    International Journal for Purchasing
•    The European Purchasing Journal
•    Beschaffung Aktuell
•    CPO-Agenda
•    en vele anderen.

Adviesverlening

U zoekt advies op maat op juridisch, sociaal, economisch, milieu, … vlak? Onze helpdesk staat permanent ter beschikking om al uw vragen onmiddellijk te beantwoorden. BVBVK beschikt over een zeer uitgebreide kennisbank met informatie en wetteksten over alle mogelijke uiteenlopende onderwerpen.