NL |FR |ENAfdrukken

Info over Food Jobs

 

Foodjobs is een jobsite van en voor de voeding-en voedingslogistiek. Een ontmoetingsplaats voor wie een job zoekt in bedrijven (producenten en logistieke dienstverleners) die op zoek zijn naar typische "food and logistic profiles".

De jobsite werd opgericht eind 2007, met de actieve steun van Fevia, en telt momenteel een dertigtal klanten - veelal grotere voedingsbedrijven -  die regelmatig hun vacatures kenbaar maken. BVBVK voegt daar een element aan toe, namelijk de logistieke dienstverleners van deze voedingsbedrijven.

Er is vooreerst de website foodjobs.be,  waar via Stepstone, Google en andere online kanalen geïnteresseerde werkzoekenden naartoe geleid worden. Maar het is ook mogelijk om tegen een interessant tarief te adverteren in Jobspotter, om te adverteren op placemats in de Carestel-wegrestaurants enz.

Kortom, Foodjobs heeft de ambitie om zijn klanten een totaaloplossing te bieden. 


Werkt dit nu?

Projectmanager Harald De Beuf:  “De resultaten, in termen van webtrafiek en vooral respons, zijn heel bemoedigend. De arbeidsmarkt heeft nood aan segmentatie en Foodjobs past helemaal in deze trend. Uit een enquête onder onze grootste klanten is overigens gebleken dat de respons het beste is op de typische voedings- en logistiekeprofielen. Logisch ook, want wie op foodjobs.be komt voor een job, is sowieso al geïnteresseerd in de voeding- en logistiekesector, en is dus gericht op zoek. Foodjobs verschaft de jobsurfers trouwens ook interessante lectuur over het werken in de voedings- en logistieke sector. Kandidaten die zich via foodjobs.be aanmelden, zijn dan ook van hoge intrinsieke kwaliteit.” 

Foodjobs is zeker het overwegen waard wanneer u een typisch food-profiel zoekt en biedt de bedrijven een aantal interessante mogelijkheden tot employer branding.

De prijs valt, in vergelijking met heel wat andere media, heel goed mee: afhankelijk van wat hem het gunstigst uitkomt, heeft de klant de keuze. Hij kan kiezen voor een “slot” : dit is een permanente aanwezigheid op foodjobs.be. De klant kiest zelf welke functie hij laat verschijnen, en kan dus “verversen” zo vaak hij wil. Zo’n slot kost 150 euro/maand op jaarbasis (dus: 1.800 euro), en is de ideale oplossing voor een bedrijf dat heel regelmatig vacatures heeft. Is dit niet het geval, dan kan men opteren voor een credit ( 300 euro/ 1 functie gedurende 4 weken). De oplossing dus voor wie eerder sporadisch een vacature heeft.

Foodjobs ligt dan ook binnen budgettair bereik van elke kmo. Indien u als BVBVK-lid hiervan gebruik wenst te maken, vermeldt  dan steeds “BVBVK” in uw aanvraag.

Info: www.foodjobs.be